Gość Paulina Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Witam robiąc usg brzucha dowiedziałam się ze lewy płat wątroby jest powiększony a śledziona 173 mm w osi długości.Mój problem polega na tym ze nie mogę jeść nic bo boli mnie strasznie lewa strona brzucha,jak mogę zmniejszyć ta śledzionę domowym sposobem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Niestety domowym sposobem nie da się tego zrobić. Trzeba w Pani przypadku poszerzyć diagnostykę i wykonać badania krwi (morfologia z rozmazem, biochemia, serologia. Dlatego najlepiej skonsultować się z lekarzem, który zlecił badanie usg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkadiusz Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Ja mam też tak mocno powiekszoną śledzione 175mm . Ale nie odczówam bólu , tylko zjeść nie moge prawie nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aneta Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Też mam powiększoną śledzionę... ma już ok 30 cm długości...naciska już na nerki... przyczynę tego stanu znam*tylko chciałabym wiedzieć jak mogę o nią dbać? Co jeść a czego nie? Proszę jeżeli to możliwe o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi