Skocz do zawartości
eChirurgia.pl
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Cała aktywność

Kanał aktualizowany automatycznie     

  1. Wczoraj
  2. Gość

    Wielkość penisa w wieku 11 lat

    Ja mam pytanie bo mój penis jest w wzwodzie nawet 10 cm a normalnie to ma od 3 do 4 cm i mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś w wieku 11/12 lat ma napletek i czy doświatczył erekcji bo ja nie
  3. primator

    Gumkowanie hemoroidów metoda Barrona

    Ja mam 2 stopień i miałem robioną metodę barrona w grudniu, teraz czekam na kontrolę. Jeżeli chodzi o mnie to u mnie hemoroidy objawiają się najbardziej pieczeniem i swędzeniem, nigdy nie miałem krwawień, często miewałem wyciek (czegoś) z odbytu podczas długiego siedzenia czy sporej aktywności fizycznej. Po zabiegu prawa strona odbytu jak nowa, natomiast po lewej homoroid dalej dokucza i podejżewam, że gumki się zsuneły z niego, co przy tej metodzie zdarza się. Jeżeli robisz to na NFZ to za staraj się stękać jak najbardziej, że dokucza ci to okropnie w życiu itd. Bo ja będąc na nfz u proktologa usłyszałem, że 2 stopień można leczyć czopkami, maśćmi i dietą. Mam wrażenie żę jakbym bardziej postękał i wiedział o metodzie barrona na tamtą chwilę to bardzo możliwe, że zrobiłbym to na nfz, a tak zdesperowany pobiegłem prywatnie i kosztowało mnie to sporo pieniążków i najgorsze, że dalej mam problem...
  4. primator

    Pytania proktologiczne - hemoroidy

    A to ty Kamil pisałeś temat 30 listopada nt. gumkowania hemoroidów ? Jeżeli tak to powiedz jakie obserwacje po zabiegu itd.. ? Pytam ponieważ sam miałem w grudniu owy zabieg i jeden najbardziej dokuczliwy hemoroid cały czas daje o sobie znać, mam wrażenie że gumka z niego spadła i teraz czekam na wizytę u lekarza gdzie liczę reklamację w tej sprawie.
  5. primator

    Pieczenie odbytu

    Według mnie może to być zwykłe uczulenie, ale równie dobrze początek hemoroidów. Kup sobie bepanthen albo alantan w kremie i smaruj na noc, a na dzień zasypka alantana (rozsyp na ręce i wetrzyj w skórę na odbycie). Powinno znacznie załagodzić stany. Dodatkowo aby wykluczyć jakiekolwiek uczulenia noś tylko i wyłącznie bawełnianą bieliznę i pierz w pralce w samej wodzie albo z płynem antyalergicznym. Również przy swędzeniu oraz pieczeniu pomaga depilacja włosków w okolicach odbytu jeżeli jest ich nadmiar, bo to też czynnik który może podrażniać i powodować rozwój bakterii. Z góry informuje że nie jestem lekarzem, piszę to z własnego doświadczenia i przeżytych dolegliwości, sposoby wyżej wymienione pomagają mnie na codzień w podobnych dolegliwościach (u mnie hemoroidy)
  6. XXX Videos Porn XXX Free XXX Porn Tube & Videos. Best XXX Video & Movies. Porn XXX Video Sex Porn Videos. Sex XXX Sex Movies Porn Movie. Watch now the best free porn!! Porn Tube, 100% Free XXX Videos, Sex Movies, Porn Videos Porn XXX,Free Sex,Porn HD,Porn Movies Porn Videos Tube, Porn Video XXX XXX Movies, XXX Video Tube Best Porn Websites. Watch Best Porn Videos for FREE: https://pornhd24.co.uk - Porn Hd.Great porn videos and sex movies. https://mypornovideo.ru - My porn Videos.Watch amateur porn videos. https://xxxjapxxx.com - XXX Jap XXX Video XXXJapan Movies XXX Uncensored - XXX Jap XXX. https://pornhd.xxx - PornHD Watch Free Porn HD Videos PornHD XXX. https://japxxx24.com - Jap XXX Japanese XXX Video Jap XXX Uncensored - Jap XXX. Have fun watching porn on best porn websites. Have a nice watch :) Thank you :D
  7. Gość

    Wystająca żyła na penisie

    Ja ogólnie mam podobnie tylko że u mnie jest od początku do końca penisa i jest 2 do 3 razy większa... Nie wiem co mam robić
  8. Ostatni tydzień
  9. Szukam miłego i kulturalnego faceta na sex spotkania lub stały związek w wieku od 21 do 60lat Mam na imię Sandra lat 24, wzrost 169cm, więcej moich nagich fotek i kontakt do mnie tu: http://randkivip.pl i wyszukaj mnie po niku: sandra24 napisz do mnie i spotkajmy sie! będziemy mogli ze sobą popisać i zobaczysz moje gorącece fotki na których wszystko widać, wypinam tyłek, widać cipkę mokrą którą chciałabym abyś masował a potem we mnie wszedł od tyłu..masował moje piersi i głodził pupę, całował szyje i plecy,,lubię od tyłu bardzooo..ah sie rozmarzyłam... Jeśli jesteś odważnym facetem to zadzwoń do mnie na numer 708770461 i wybierz numer wewnętrzny 124 (pogadamy na różne gorące tematy, jeśli będziesz chciał będę ci jęczała do telefonu, poczujesz rozkosz)
  10. Mój tata w 2013 miał zdiagnozowana marskosc wątroby. Lekarz dawał mu 3 miesiące życia góra. Tata moj żyje do dzisiaj a mamy już 2020 rok. Wyniki ma całkiem dobre. Morfologia książkową. A miał w tym 2013 roku stan ciężko kiedy zdiagnozowana mu ta chorobę i był na łożu śmierci. Dodam że mój tata wcale się nie za bardzo leczy. Ma gdzieś lekarstwa. Pije cały czas od 2013. Pije cały czas od 2013.
  11. Mój tata w 2013 miał zdiagnozowana marskosc wątroby. Lekarz dawał mu 3 miesiące życia góra. Tata moj żyje do dzisiaj a mamy już 2020 rok. Wyniki ma całkiem dobre. Morfologia książkową. A miał w tym 2013 roku stan ciężko kiedy zdiagnozowana mu ta chorobę i był na łożu śmierci. Dodam że mój tata wcale się nie za bardzo leczy. Ma gdzieś lekarstwa. Pije cały czas od 2013. Pije cały czas od 2013.
  12. Cześć Agata, Od długiego już czasu (kilka lat) zbieram się do takiego zabiegu ale tu jest tyle negatywnych opinii, że boję się czy to nie pogorszy sprawy. Czy widzisz już, że ten zabieg miał sens? Możesz proszę powiedzieć ile Cię to kosztowało (wraz z konsultacjami lekarza itp)? Rozumiem, że wróciłaś do pracy 5tego dnia, tak?
  13. Gość

    guzki na penisie

    Witam gdzieś kilka miesiecy temu miałem guzka dokładnie nie wiem jak to nazwać koło przyrodzenia był 1 z biegem miesiecy teraz mam 13 takich podobnych 1 jest nie daleko jader na prąciu ma około 2 mm i jak go dotkłem zacząl krwawić co to moze być ?
  14. Gość

    Wyniki tk

    Witam, Dostałem wyniki tk ale nic nie rozumiem. Czy ktoś mógłby na to zerknąć i doradzić co mam robić? Trzustka wielkości w normie, bez zmian ogniskowych. Śledziona w wymiarze dwubiegunowym ok.13,0cm, ma wrębiaste zarysy od strony wnęki- śledziona dwuzawiązkowa? Kilka torbieli w wątrobie wielkości do 0,9x1,1cm. Poza tym wątroba bez ognisk patologicznego wzmocnienia. Obustronnie potrójne tt. nerkowe. Poza tym nerki bez zmian ogniskowychi cech zastoju. Dolne kolanko dwunastnicy położone nisko na poziomie ok. L3/L4. Początkowy odcnek jelita czczego za zagięciem dwunastniczo -czczym wstępuje ku górze i kolankowatym zagięciem przechodzi na stronę prawą, znaczna częśc pętli jelta czczego położona jest w prawej połowie jamy brzusznej. Widoczny kręty , wirowaty układ żył krezkowych, w samej krezce widoczne są węzły chłonne do 0,7cm. Całość obrazu przemawia za zaburzeniem rozwojowym malrotacji. Nie uwidoczniono cech niedrożności przewodu pokamowego.
  15. Gość

    Rokowania po martwiczo-krwotocznym OZT

    Mam pytanie czy ktos z panstwa przeszedl lub mial proponowany zabieg zespolenia trzustki z zaladkiem lub jelitem? Mama 3 lata temu zachorowala na marticzo krwotoczne zapalenie trzustki, od tego czasu wielokrotnie wracala do szpitala z powodu wciaz powiekszajacej sie torbieli. Obecnie lekarze wspominaja o zabiegu aczkolwiek w glosie wyczuwa sie niepewnosc. Lekarze ostrzegaja ze jest to dlugi I trudny zabieg. ???
  16. Witam, bardzo potrzebuje pomocy i rady. Siostra urodziła się jako wcześniak z wodogłowiem i padaczką. Po urodzeniu wszczepiono jej zastawkę łącząca komorę mózgu z otrzewną. Dziś siostra ma 24 lata, niestety od roku są problemy, które się nasilają. Bierze leki powstrzymujące napady oraz inne od neurologa. Napady padaczki są bardzo rzadkie i chwilowe bez drgawek. Niestety jest z nią bardzo źle pod względem psychicznym. Miewa napady złości, agresji fizycznej wobec członków rodziny, (zachowuje się wtedy jakby straciła świadomość). Wydaje mi się, że jest to mocno powiązane z napadami padaczki (mimo, że podczas napadów agresji nie ma drgawek ani typowych zachowań jak przy ataku, tylko ten, tak jakby, brak świadomości ) . Leki od psychiatry sprawiają, że siostra nie może spać w nocy, w sumie nic nie pomagają a jest coraz gorzej. Przeczytałam na jednym forum, że jedną z przyczyn może być złe ciśnienie płynu mózgowo rdzeniowego (?) , złe ciśnienie śródczaszkowe (?). Chciałabym zapytać czy ktoś ma podobne doświadczenie? Czy znacie jakiegoś lekarza w Polsce, do którego można się udać na konsultację, który się na tym zna? Czy jest mozliwe, że potrzebna jest reoperacja, albo jakieś metody poprawy funkcjonowania zastawki bądź generalnie czy można zrobić cokolwiek aby stan siostry był lepszy. Niestety cierpi na tym cała rodzina, mimo ogromu miłości, opieki niestety nie da się wytrzymac na dłuższą metę takich ataków agresywnych fizycznych i słownych. Bardzo prosze o jakąkolwiek informację, pomoc.
  17. Ola123

    naczyniak watroby

    Witam czy miala już może Pani operacje na naczyniaka.? Wczoraj sie dowiedziałam ze mam wlasnie naczyniaka o wielkosci 24mm niby to jest bez objawowe ale strasznie boli mnie brzuch... czy panią też bolalo? Czy to juz podświadomość moja i z nerwów mnie boli? Nie mam pojęcia... Pozdrawiam Serdecznie..
  18. Gość

    Proszę o radę

    Cześć Kama! Wiesz jak to jest z lekarzami, jeden drugiemu nie równy. Wiem, bo mam za sobą już prawie dwa lata walki z NFZetem i prywatnymi lekarzami z resztą też. JA nie mam wykształcenia medycznego, więc nie będę tu wypisywać swoich mądrości. Ciekawa jestem co Ci ortopeda powiedział, napisz koniecznie... Ja polece ci kogoś od siebie, bo pan Dawid bardzo mi pomógł, kiedy inni umywali ręce. Nazywa się dr Dawid Mrozik i doprowadził moją rękę do stanu używalności po kontuzji. Przyjmuje w klinice Handproject Clinic. Nie wiem skąd jesteś, ale jeśli CI zależy na profesjonalnej pomocy to myślę, że warto jechać po nią jak daleko trzeba (gabinet jest w gdańsku). Nie ma żartów z takimi urazami, to przecież dłoń...
  19. Organic Wine Do you ever worry about what additives, preservatives and pesticides are in your food? What about the effect on the environment of the manufacturing process? When you make your own wine you don’t need to worry! Every ingredient has been put in the wine personally so you know exactly what you’re putting in to your body. Whether you are using fruit you have grown yourself (or been given) or you’ve been able to source locally grown organic beauties – you can now make your own organic wine at fraction of the cost of store-bought organic wine. You can also buy organic sugar fair trade sugar from the makewine.co.nz shop. This sugar has been sustainably and ethically sourced. Sulphite (Sulfite) Free Wine It is impossible to make a sulfite-free wine, because wine yeast produces sulfur dioxide (SO2) during the fermentation process. However, you can reduce and control the amount of sulphites in your wine by how much / whether you use metabisulphite in your home winemaking. It is true that metabisulphite is an effective and safe method of sterilising both your must and equipment, but if you don’t mind taking a little bit of risk you can make wine without it. Using boiling water to sterlise your equipment and must, whilst a bit more risky in terms of your wine getting an infection, may be a worthwhile trade-off in your opinion especially if you have a sensitivity to sulphites. You can also choose to rinse your equipment that has been sterlised with metabisulphite with cooled boiled water to reduce the amount of sulphites you are adding to your wine. Also, if you are planning on drinking your wine young, the alcohol in the wine will act as a preservative, negating the need to add metabisulphite throughout the winemaking process as a preservative. Some people use chlorine bleach to sterlise their equipment rather than metabisulphite. Also some homebrew stores sell a pink powder as a sanitiser which is a chlorinated product. This is NOT recommended. Chlorine is quite a dangerous product to have around wine. With improper use and insufficient rinsing chlorine residue may get into the wine. If it does, it could easily be converted to trichloroanisole (TCA) the major chemical found in cork taint (mustiness). For this reason, chlorine is almost never used in wineries.
  20. Gość

    Albrigi - Organic Wine

    Organic Wine Do you ever worry about what additives, preservatives and pesticides are in your food? What about the effect on the environment of the manufacturing process? When you make your own wine you don’t need to worry! Every ingredient has been put in the wine personally so you know exactly what you’re putting in to your body. Whether you are using fruit you have grown yourself (or been given) or you’ve been able to source locally grown organic beauties – you can now make your own organic wine at fraction of the cost of store-bought organic wine. You can also buy organic sugar fair trade sugar from the makewine.co.nz shop. This sugar has been sustainably and ethically sourced. Sulphite (Sulfite) Free Wine It is impossible to make a sulfite-free wine, because wine yeast produces sulfur dioxide (SO2) during the fermentation process. However, you can reduce and control the amount of sulphites in your wine by how much / whether you use metabisulphite in your home winemaking. It is true that metabisulphite is an effective and safe method of sterilising both your must and equipment, but if you don’t mind taking a little bit of risk you can make wine without it. Using boiling water to sterlise your equipment and must, whilst a bit more risky in terms of your wine getting an infection, may be a worthwhile trade-off in your opinion especially if you have a sensitivity to sulphites. You can also choose to rinse your equipment that has been sterlised with metabisulphite with cooled boiled water to reduce the amount of sulphites you are adding to your wine. Also, if you are planning on drinking your wine young, the alcohol in the wine will act as a preservative, negating the need to add metabisulphite throughout the winemaking process as a preservative. Some people use chlorine bleach to sterlise their equipment rather than metabisulphite. Also some homebrew stores sell a pink powder as a sanitiser which is a chlorinated product. This is NOT recommended. Chlorine is quite a dangerous product to have around wine. With improper use and insufficient rinsing chlorine residue may get into the wine. If it does, it could easily be converted to trichloroanisole (TCA) the major chemical found in cork taint (mustiness). For this reason, chlorine is almost never used in wineries.
  21. Organic Wine Do you ever worry about what additives, preservatives and pesticides are in your food? What about the effect on the environment of the manufacturing process? When you make your own wine you don’t need to worry! Every ingredient has been put in the wine personally so you know exactly what you’re putting in to your body. Whether you are using fruit you have grown yourself (or been given) or you’ve been able to source locally grown organic beauties – you can now make your own organic wine at fraction of the cost of store-bought organic wine. You can also buy organic sugar fair trade sugar from the makewine.co.nz shop. This sugar has been sustainably and ethically sourced. Sulphite (Sulfite) Free Wine It is impossible to make a sulfite-free wine, because wine yeast produces sulfur dioxide (SO2) during the fermentation process. However, you can reduce and control the amount of sulphites in your wine by how much / whether you use metabisulphite in your home winemaking. It is true that metabisulphite is an effective and safe method of sterilising both your must and equipment, but if you don’t mind taking a little bit of risk you can make wine without it. Using boiling water to sterlise your equipment and must, whilst a bit more risky in terms of your wine getting an infection, may be a worthwhile trade-off in your opinion especially if you have a sensitivity to sulphites. You can also choose to rinse your equipment that has been sterlised with metabisulphite with cooled boiled water to reduce the amount of sulphites you are adding to your wine. Also, if you are planning on drinking your wine young, the alcohol in the wine will act as a preservative, negating the need to add metabisulphite throughout the winemaking process as a preservative. Some people use chlorine bleach to sterlise their equipment rather than metabisulphite. Also some homebrew stores sell a pink powder as a sanitiser which is a chlorinated product. This is NOT recommended. Chlorine is quite a dangerous product to have around wine. With improper use and insufficient rinsing chlorine residue may get into the wine. If it does, it could easily be converted to trichloroanisole (TCA) the major chemical found in cork taint (mustiness). For this reason, chlorine is almost never used in wineries.
  22. Gość

    Albrigi - Organic Wine

    Organic Wine Do you ever worry about what additives, preservatives and pesticides are in your food? What about the effect on the environment of the manufacturing process? When you make your own wine you don’t need to worry! Every ingredient has been put in the wine personally so you know exactly what you’re putting in to your body. Whether you are using fruit you have grown yourself (or been given) or you’ve been able to source locally grown organic beauties – you can now make your own organic wine at fraction of the cost of store-bought organic wine. You can also buy organic sugar fair trade sugar from the makewine.co.nz shop. This sugar has been sustainably and ethically sourced. Sulphite (Sulfite) Free Wine It is impossible to make a sulfite-free wine, because wine yeast produces sulfur dioxide (SO2) during the fermentation process. However, you can reduce and control the amount of sulphites in your wine by how much / whether you use metabisulphite in your home winemaking. It is true that metabisulphite is an effective and safe method of sterilising both your must and equipment, but if you don’t mind taking a little bit of risk you can make wine without it. Using boiling water to sterlise your equipment and must, whilst a bit more risky in terms of your wine getting an infection, may be a worthwhile trade-off in your opinion especially if you have a sensitivity to sulphites. You can also choose to rinse your equipment that has been sterlised with metabisulphite with cooled boiled water to reduce the amount of sulphites you are adding to your wine. Also, if you are planning on drinking your wine young, the alcohol in the wine will act as a preservative, negating the need to add metabisulphite throughout the winemaking process as a preservative. Some people use chlorine bleach to sterlise their equipment rather than metabisulphite. Also some homebrew stores sell a pink powder as a sanitiser which is a chlorinated product. This is NOT recommended. Chlorine is quite a dangerous product to have around wine. With improper use and insufficient rinsing chlorine residue may get into the wine. If it does, it could easily be converted to trichloroanisole (TCA) the major chemical found in cork taint (mustiness). For this reason, chlorine is almost never used in wineries.
  23. Organic Wine Do you ever worry about what additives, preservatives and pesticides are in your food? What about the effect on the environment of the manufacturing process? When you make your own wine you don’t need to worry! Every ingredient has been put in the wine personally so you know exactly what you’re putting in to your body. Whether you are using fruit you have grown yourself (or been given) or you’ve been able to source locally grown organic beauties – you can now make your own organic wine at fraction of the cost of store-bought organic wine. You can also buy organic sugar fair trade sugar from the makewine.co.nz shop. This sugar has been sustainably and ethically sourced. Sulphite (Sulfite) Free Wine It is impossible to make a sulfite-free wine, because wine yeast produces sulfur dioxide (SO2) during the fermentation process. However, you can reduce and control the amount of sulphites in your wine by how much / whether you use metabisulphite in your home winemaking. It is true that metabisulphite is an effective and safe method of sterilising both your must and equipment, but if you don’t mind taking a little bit of risk you can make wine without it. Using boiling water to sterlise your equipment and must, whilst a bit more risky in terms of your wine getting an infection, may be a worthwhile trade-off in your opinion especially if you have a sensitivity to sulphites. You can also choose to rinse your equipment that has been sterlised with metabisulphite with cooled boiled water to reduce the amount of sulphites you are adding to your wine. Also, if you are planning on drinking your wine young, the alcohol in the wine will act as a preservative, negating the need to add metabisulphite throughout the winemaking process as a preservative. Some people use chlorine bleach to sterlise their equipment rather than metabisulphite. Also some homebrew stores sell a pink powder as a sanitiser which is a chlorinated product. This is NOT recommended. Chlorine is quite a dangerous product to have around wine. With improper use and insufficient rinsing chlorine residue may get into the wine. If it does, it could easily be converted to trichloroanisole (TCA) the major chemical found in cork taint (mustiness). For this reason, chlorine is almost never used in wineries.
  24. Organic Wine Do you ever worry about what additives, preservatives and pesticides are in your food? What about the effect on the environment of the manufacturing process? When you make your own wine you don’t need to worry! Every ingredient has been put in the wine personally so you know exactly what you’re putting in to your body. Whether you are using fruit you have grown yourself (or been given) or you’ve been able to source locally grown organic beauties – you can now make your own organic wine at fraction of the cost of store-bought organic wine. You can also buy organic sugar fair trade sugar from the makewine.co.nz shop. This sugar has been sustainably and ethically sourced. Sulphite (Sulfite) Free Wine It is impossible to make a sulfite-free wine, because wine yeast produces sulfur dioxide (SO2) during the fermentation process. However, you can reduce and control the amount of sulphites in your wine by how much / whether you use metabisulphite in your home winemaking. It is true that metabisulphite is an effective and safe method of sterilising both your must and equipment, but if you don’t mind taking a little bit of risk you can make wine without it. Using boiling water to sterlise your equipment and must, whilst a bit more risky in terms of your wine getting an infection, may be a worthwhile trade-off in your opinion especially if you have a sensitivity to sulphites. You can also choose to rinse your equipment that has been sterlised with metabisulphite with cooled boiled water to reduce the amount of sulphites you are adding to your wine. Also, if you are planning on drinking your wine young, the alcohol in the wine will act as a preservative, negating the need to add metabisulphite throughout the winemaking process as a preservative. Some people use chlorine bleach to sterlise their equipment rather than metabisulphite. Also some homebrew stores sell a pink powder as a sanitiser which is a chlorinated product. This is NOT recommended. Chlorine is quite a dangerous product to have around wine. With improper use and insufficient rinsing chlorine residue may get into the wine. If it does, it could easily be converted to trichloroanisole (TCA) the major chemical found in cork taint (mustiness). For this reason, chlorine is almost never used in wineries.
  25. Gość

    Kłębczak na szyi

    MAGDA R. Ja już jestem po trzech operacjach ostatnia po powikłaniach i pięciu embolizacjach.Guz miał się przy hamować niestety wydaje mi się że jest większy,tyłu już specjalistów odwiedziłem i niestety nic.
  26. Witam serdecznie Mam pytanie 8l temu miałam zabieg na przepuklinę pachwinowa ,czy można stosować falę RF na brzuch ??
  1. Pokaż więcej elementów aktywności
×