Gość kinio Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Czuje ze mam zylaki powroska nasieniowego jak to leczyc czy bede mial operacje??czy moge byc bezplodny??to moze nie jest silny bol ale czuje takie niemile uczucie , dyskomfort przewaznie jak moje jadra sa scisniete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Aby stwierdzić czy są to żylaki powrózka,należy udać się do urologa.Można leczyć farmakologicznie,jeśli nie przyniesie efektów,chirurgicznie.O tym jednak zadecyduje lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilq Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Farmakologicznie?? Może pan napisać na czym polega? Zawsze czytałem wszedzi4e ze leczenie jest tylko operacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi