Gość tomasz 27 lat Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam Panie doktorze, bóle mam w gornej czesci brzucha mam zgage ,nieswierzy oddech w ustach i kwasyy w przelyku czuje.W przyszłości miałem problemy z jelitem grubym , znaleziono w nim polipa ktorego usuneli go( byl to gruczołak zębaty) co mi moze dolegac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Objawy raczej obecnie wskazują na patologie w zakresie przełyku, żołądka i/lub dwunastnicy. Najlepszym postępowaniem byłoby wykonanie gastroskopii. Trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować z lekarzem. On podejmie odpowiednie działania. Po samych objawach nie można postawić jednoznacznego rozpoznania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomasz 27 lat Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 witam Panie doktorze oprócz tych dolegliwości co podałem mam jeszcze problem z plecami które mnie tez bolą z żołądkiem jak się budzę rano a także czuje klucia kolo serca , kal robię strasznie smierdzący , a jak mnie plecy bolą to ból przechodzi na lewa nogę tzn promieniuje ból co to może być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomasz 27 lat Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 a i czuje jakiś ból koło pępka jakbym miał tam jakiś guz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Angela Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam . Co może mi pan powiedzieć o tym ? mam strasznie bóle brzucha z lewej strony i nie wiem co to moze być mam je już od 2 tygodni i to strasznie boli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ela Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 jak siedze to czuje ucisk po prawej stronie zaraz pod piersiami co to moze byc prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 On ma was w nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi