Gość Daria Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 To prawda, jak człowiek przejdzie całą kurację Debutiem kłopoty z jelitami całkowicie znikają. To jest dosłownie odzyskanie własnego ciała na nowo, bez biegunki i wzdęcia. Można jeść co się chce i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilla Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 U mnie pomaga rumianek, a na wzdęcia espumisan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmelka Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Kocham rumianek,ale niestety w moim przypadku dopiero ekstrakt ziołowy herbaya pomógł to wszystko uspokoić. Na całe szczęście już mi się nic nie przelewa i znajomi dziwnie się na mnie nie patrzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siedem Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Debutir brałam dwa dni temu, kiedy pofolgowałam sobie na święta 🙂 Jelita szalały po wigilijnej kapustce, na całe szczęście mieliśmy ten lek w domu i mogłam w porę zareagować. Swoją drogą dostałam nauczkę na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shikantaza Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Nadmierne gazy? Wietrzne wiatry? Majtki antybakowe! Sprawdzcie w sieci a na pewno znajdziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ulka Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ja nie cierpię rumianku. I bardzo nie chcę ciągle czegoś łykać. Dlatego jestem żywo zainteresowana nowinką, jaką jest antybąkowa bielizna. Czy jest tu ktoś, kto już ją wypróbował? Podobno neutralizuje zapach gazów. Chciałabym się tylko dowiedzieć, czy jest skuteczna - bo wiem, gdzie ją kupić (w internecie bez trudu) i wiem mniej więcej, jak działa (bo przeczytałam - https://wiatrodyskretni.pl/majtki-na-baki-niezwykla-bielizna/), ale nie wiem najważniejszego: czy warto ją kupić i na ile rzeczywiście się sprawdza. Dziewczyny, pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Padwa Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Mi się poprawiło po takim suplemencie herabya z karczochem. Nic mi się nie przelewa, nie bulgocze, nie mam wzdętego brzucha. W sumie tylko jedno opakowania a pięknie się wszystko wyciszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ossa Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Mi wszystko przeszło po leczeniu Debutirem. Nie mam ani przelewania, ani wzdęć ani skurczy jelit. Proponuję również bardzo mocno przyjrzeć się swojej diecie. W większości przypadków sami jesteśmy sobie winni a później szukamy pomocy u lekarzy. Dobra dieta to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hopka Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 W dniu 19.07.2019 o 12:09, Gość Ossa napisał: Mi wszystko przeszło po leczeniu Debutirem. Nie mam ani przelewania, ani wzdęć ani skurczy jelit. Proponuję również bardzo mocno przyjrzeć się swojej diecie. W większości przypadków sami jesteśmy sobie winni a później szukamy pomocy u lekarzy. Dobra dieta to podstawa. Długo go brałaś ? Zastanawiam się czy samej nie kupić. Mam serdecznie dość bolących jelit. Serio, zawsze muszę uważać na to co jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ossa Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Ponad dwa miesiące, prawie trzy. Ale miałam spore kłopoty ze swoimi jelitami. Do tej pory unikam niektórych produktów i staram się rozsądnie jeść. Leczenie było najlepszą decyzją jaką podjęłam. Dzięki temu nie mam nawrotów choroby i tego bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natkap Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Takie objawy sugerują zespół jelita wrażliwego. W takiej sytuacji należy przede wszystkim stosować odpowiednią dietę oraz być może także niektóre medykamenty - warto zatem iść do gastrologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kallie Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Witam, podejrzewam, że mam zespół jelita drażliwego. Jak do tej pory wyczytałam, że to przede wszystkim problem na tle nerwowym. Czy ktoś ma stwierdzony zespół jelita drażliwego i jakoś się leczy u psychologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Massa Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Mi pomógł suplement Herbaya senes. Jelita się wyciszyły i nareszcie czuję ulgę. Zdecydowanie poprawiła się perystaltyka i nie mam kłopotliwych wzdęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angel Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 widac ze producent Herbaya oraz Debutiru placi za wypisywane pozytywnych komentarzy 🙂 nie bierzcie tych glupot, na pewno nie na wlasna reke bo po prostu sobie zaszkodzicie. idzcie do gastrologa, dietetyka i, uwaga, PSYCHIATRY/psychoterapeuty - bo to moze byc najczesciej sprawa stresu i nerwicy 🙂 jesli macie mozliwosc zrobcie testy wodorowo-metanowe na SIBO pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi