Skocz do zawartości
eChirurgia
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość Nicor

Orgasm control na przedłużenie stosunku

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nicor

Czy ktoś moze używal żelu albo sprayu orgasm control na przedłużenie stosunku? Pytam się bo chciałabym kupić dla mojego faceta bo ten ma problem z kontrolowaniem wytrysku, mam wrażenie, ze z wiekiem jest coraz gorzej bo jak się podnieci to potrafi skończyć kilka sekund. I mi to nie wystarcza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość freedom

Jak dla mnie zbawienie. Od zawsze byłem krótkodystansowcem Mnie to nie zaspokajało, partnerki również nie. Bo jak tutaj zaspokoic kobiete jak kończy się w 3 sekundy i w kilka ruchów jak sie mocno podnieciłem. . Ogólnie na pocztku brałem tabletki orgasm control, potem przerzuciłem się na spray bo podobnie działa i jest jednocześnie tańszy i wygodniejszy ( nie trzeba tak myśleć jak o tabletkach). Szkoda tylko , że nie jest dostępny w sklepach stacjonarnych w 3 city.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość trzeci

Ja raz widziałem chyba w aptece ale spray ten zamawiam przez neta bo jest wygodniej. Ogólnie niezły środek bo u mnie długość stosunku zwiększyła sie z 5 minut do 15 minut. NIby niewiele ale jest przyjemniej. Trzeba na pewno pamiętać aby od razu się nie zabierać do seksu ale troche poczekać bo wtedy substancja się wchłonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość hram

Nie wiem jak spray ale tabletki orgasm control są na wagę złota. Miałem problem, po tygodniu brania tabletek problem praktycznie zniknąl. Nigdy nie mogłem tak długo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mayhem

Też brałem tabletki, ogólnie są niezłe, chociaz samodzielnie trzeba dobrac sobie dawkę. Na opakowaniu jest napisane aby brać po 2-4 tabletek dziennie mi wystarczyła w sumie jedna tabletka aby zobaczyć róznicę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość egon

Kupuj śmiało spray. Bardzo mocne i szybkie działanie. Ma w sobie spray znieczulający. Coś jak ten płyn w gumce na przedłużenie stosunku ale jest przyjemniej bo nie ma pomiędzy Tobą a facetem bariery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najważniejszym organem erotycznym jest głowa. Nie fantazjuj dla siebie o niczym zbytecznym przed kontaktem seksualnym, a wszystko będzie w porządku. Sprawdzony doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi