Gość Anna Kowalska Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 WItam.Mam 12 lat, odtatnio w niedzielę wieczorem zaczął boleć mnie brzuch.Rano gdy poszłam do szkoły nie mogłam ćwiczyć na wychowaniu fizycznym,gdyż ból nasilił się.Gdy chodzę boli mnie w prawym biodrze/udzie,moli mnie prawy mięsień.A gdy naciskam na prawą stronę brzucha,lekko mnie kuję.Czy to oznacza,że mam wyrostek robaczkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 O tym fakcie poinformuj rodziców. Oni zapewne wybiorą się z Tobą do lekarza. Bez badania trudno określić co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trolo yolo Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Coz, prawda moze Tobą wstrząsnać. Kazdy MA wyrostek robaczkowy, chyba ze komus wycieto Problem zaczyna sie, gdy masz zapalenie wyrostka *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi