Gość Grzgorz Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Chrząstka stawowa prawidłowo uwodniona, o prawidłowej grubości, równej powierzchni, bez ubytków. W części bliższej w. rzepki obszar podwyższonego sygnału o wym ok. 3x6x7mm- zmiany tendinopatyczne. Strefa odczynu w przylegającej od strony bocznej części ciała tłuszczowego. Poza tym więzadła krzyżowe oraz poboczne o prawidłowym sygnale i zachowanej ciągłości. Troczki rzepki niezmienione. Łąkotki o prawidłowym sygnale, bez uchwytnych szczelin złamania. Ilośc płynu w stawie prawidłowa. Kaletka brzuchato- półbłoniasta bez cech wysięku Jeżeli ktoś wie co powieninem zrobić prosze o odpowiedz. Kolano boli codziennie przy kucaniu wstawaniu wchodzeniu i schodzeniu po schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bieńka Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Idź z tym do lekarza. Ja też jestem po rezonansie kolana , czekam na wizytę do lekarza. Opis mam bardzo dokładny, a na badanie szybko dostałam się w Warszawie do https://radiomedica.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Synergia_Chorzów Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Witam, Zdecydowanie zalecam wizytę u fizjoterapeuty. Po przeprowadzeniu wywiadu oraz badania klinicznego będzie miał możliwość postawienia diagnozy/hipotezy struktury, która jest odpowiedzialna za aktualne dolegliwości bólowe. W ramach takiej wizyty zostanie wdrożone odpowiednie działanie terapeutyczne, które powinno zmniejszyć dolegliwości bólowe. Ponadto należy skupić się również na problem skąd takie zmiany powstały w Pana stawie kolanowym. Oczywiście wspomniane przez Pana badanie obrazowe może pomóc w postawieniu dokładniejszej diagnozy ale należy pamiętać, że leczymy Pana a nie badanie obrazowe. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiccia Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Byłam na rezonansie kolana w https://radiomedica.pl/ W Warszawie, dostałam się bez problemu szybciutko, mają tam bardzo nowoczesny aparat 3T. Na wynik czekałam krótko a same badane było na prawdę przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piter1992 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Ja mogę po prowadzeniu mnie i mojego urazu łydki polecić specjalistów z www.iortopedia.pl, sprawnie, szybko i fachowo pomogli mi zacząć rozwiązywać problem. Oczywiście czekają mnie 2/3 intensywne miesiące pracy, ale mam nadzieję, że efekt zamierzony będzie taki, jakiego oczekiwałem 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi