Gość Małgosia Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witam. Siedem miesięcy temu miałam artroskopię stawu kolanowego. Częściowa menisectomia rogu przedniego i tylnego łękotki przyśrodkowej. Shaving kłykcia przyśrodkowego kości udowej. Usunięcie fałdu maziowego ze stawu kolanowego. Niestety po zabiegu jest dużo gorzej. Kolano boli mnie bardziej niż przed zabiegiem. Lekarz, który robił mi operację wstrzyknął mi cztery miesiące po zabiegu osocze i kwas hialuronowy (1 dawka). Niestety pomogło tylko na chwilę. Z dnia na dzień jest coraz gorzej, leki przeciwbólowe już nie pomagają. Jestem załamana, co mam robić? Może polecicie ortopedę z woj. pomorskiego, który mi pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Synergia_Chorzów Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Witam, W całym opisie Pani przypadku brakuje mi informacji dotyczącej rehabilitacji ? Jeżeli wynika to z jej braku to zdecydowanie polecam rozpoczęcie. W mojej opinii jest niezbędna do przywrócenia pełnej funkcji stawu kolanowego. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi