Gość Radosław Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Dzień dobry, Podczas gry w siatkówkę stopa wykrzywiła mi się w nienaturalny sposób, zaraz po tym zaczęła mi gwałtownie puchnąć, obawiałem się najgorszego,czyli złamania. Podczas wizyty w lokalnym SOR-ze lekarz po zrobieniu zdjęcia rentgenowskiego stwierdził,że jest to zwykłe stłuczenie,lecz nie jest pewien. Kazał zarejestrować mi się do ortopedy, mimo iż to było przed samymi Świętami Bożegonarodzenia termin do ortopedy przypadł na dzień 8 stycznia. Ból doskwierał mi jedynie przez okres świąteczny, po Nowym Roku wydawało mi się,że stopa jest cała i zdrowa, a wizyta u ortopedy to tylko formalność. Pani doktor po ponownym zrobieniu zdjęcia, stwierdziła,że śródstopie jest jednak złamane i kazała mi nosić ortezę przez najbliższy miesiąc. Mam właśnie pytanie do Was, jak to jest możliwe, że śródstopie jest złamane,a ja nie odczuwam bólu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agatka3 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Wydaje mi się, że jest taka możliwość jednak jeśli dwoje lekarzy twierdzi co innego po obejrzeniu tego samego zdjęcia uważam że powinieneś to skonsultować z typowym ortopedą od stóp . Jeśli jesteś z Warszawy to wybierz się do Poradni Chorób Stopy do doktora Bryłki, u mnie przeprowadzał operację po nieszczęsnym złamaniu. Naprawdę świetny z ogromną wiedzą i doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mania Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Bardzo dobra poradnia ortopedyczna jest w Altamed. Nie trzeba czekać długo na wizytę, bardzo przyjemi lekarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi