Gość Marcin Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Co myślicie o takiej metodzie i jak wygląda ona na tle innych metod np gumkowanie metodą barrona czy skleroterapia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Miał ktoś z tym do czynienia, bo opinie na ten temat są różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Mam propozycje zabiegu połączenie dwóch metod laserowej i nakłucia, co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Jeszcze raz podbije, co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kris Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Witam, mialem 06.10.17 laserowy zabieg hemoroidow. Metoda polega na zamknieciu doplywu krwi do przerosnietych hemkow, u mnie stan byl 3-4, problemy w zyciu straszne.... Dzis 10.10 kombinuje jak tu oddac stolec, fakt przez 4 dni nie jadlem bo sie tego balem, ale trzeba to zrobic, przestalem brac srodki przeciwbulowe, odbut napuchniety i boli troche, ale po konsultacji wczoraj tak ma byc. Kontrola 12.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kris Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Witam Kupka wczoraj zrobiona, nie bylo zle, troche bulu w srodku 3-4h, ale wzglednie. Opuchlizna sie zmniejszyła, dzis 500km jade na kontrole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Kris, miałeś tylko zabieg polegający na metodzie laserowej tylko? Bo mi zaproponowano połączenie dwóch metod laserowej i nakłucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam, jutro mam mieć zabieg usunięcia hemoroidów polegający na połączeniu dwóch metod, nakłucia i laserowej. Co o tym myślicie? Jakie mogą być z takiego czegoś komplikacje? Chirurg powiedział, że zwieracz nie jest w ogóle ruszany podczas takiego zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Jeszcze raz podbijam, wypróbowałem wszystko prawie co możliwe z apteki na hemoroidy, nic to wszystko nie daje, dlatego zdecydowałem się na zabieg, czy ta metoda którą będzie on robiony jest dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 I znowu podbijam, bo jakiś spamer się produkuje we wszystkich tematach przez co mój uciekł na sam dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Witam Marcin chciałbym zapytać czy juz po zabiegu bo jestem umówiony na laserowe usuwanie 18.1 chciałbym wiedzieć jak szybko można wrócić do normalnego życia po zabiegu i jak duży jest ból gdyż aktualnie mieszkam za granicą i będę miał jakieś 10 dni urlopu po zabiegu później może wrócić chce się zorientować czy będzie to możliwe. Z góry dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Cześć, nie jestem jeszcze po zabiegu, planuje na 17 stycznia. Przełożyłem to na nowy rok, także nie wiem nic na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Powodzenia życzę napisz jak się będziesz czuł to jescze zdążę przeczytać i nastawić się psychiczne przed zabiegiem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lena Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Cześć, i jak po tym zabiegu? Jak długo dochodzi się do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Witam jutro idę na wizytę przed zabiegiem wiec będę miał jakieś informacje to, mam nadzieje ze Marcin coś napisze po zabiegu trzymam kciuki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ja miałem usuwany 3 stopień metoda rafaello.4 dzień biorę przeciwbólowe.pi pobycie w toalecie niestety boli.mam uczucie jakby mnie coś kulo i opuchnięty odbyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maja Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Czy zabieg był robiony w Warszawie? Możecie napisać gdzie? Kogo polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ja robiłem w Kriocentrum w Otwocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seris Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 W Warszawie to najlepiej do docent Małgorzaty Kołodziejczak, nawet ludzie z dalszych okolic do niej specjalnie przyjeżdżają bo jest naprawdę świetnym proktologiem. Jak coś przyjmuje w szpitalu św. Elżbiety na Goszczyńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość John Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Czwart dzien po laserze.... Boli, jade na ketanolu. Dzisiaj kryzys, tak jeszcze nie bolalo. Mam nadzieje, ze teraz bedzie juz coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kris Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Witam, dlugo mnie nie bylo tutaj.... Przypomne mialem w październiku 2017 laserowy zabieg polegajacy do odcieciu doplywy krwi do hemkow. Metoda najnowocześniejsza i droga, zabieg 4 tysie plus lacznie przed i po 4 wizyty po 200 zl, i dojazd do Wawy 500 km. Pierwszy miesiąc super, potem stan zapalny, no coraz gorzej. Jak sądzicie krew jak woda dojdzie predzej czy pozniej wszedzie, wiec hemki znow sie co róż powiekszaja, problemy z oddawaniem stolca, czasem krwawią. Nie jest jak przed zabiegiem, ale daje sobie pół roku i bedzie jak dawnie. Ide do lekarza zapisac sie na wizyte i moze gymkowanie, kiedys raz mialem i to zawsze sie polepsza na pare miesiecy. A na jesien chyba nie ma wyjscia i zrob trzeba co nalezy, chirurgiczne wyciecie.... cos najgorszego .... A ponoc laser mial mi pomoc nawet na 15 lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Świętokrzyskie leszek Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Mialem operacje laserowa 28.08.2017 r. Hemoroidy stopnia zaawansowanego. Oddawanie stolca to tragedia byla. Po operacji bol byl ale do wytrzymania. Stolec po 3 dniach. Troche sie pomeczylem ale teraz spokoj. Do calkowitego zdrowia doszedlem po ok. 2 tygodniach. Operacja w Kielcach. Jestem zadowolony z tego ze poszedlem na nia. Kasowo wygladalo to tak za operacje 2800 plus 3 wizyty po 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Estenka Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Na laser się nie zdecydowałam. Postawiłam na gumkowanie hemoroidów metodą Barrona. Zabieg miałam robiony w szpitalu św.Elżbiety w Warszawie przez doktor Annę Wiączek. Cena to 200zł za założenie jednej gumki - ja potrzebowałam 3 sztuk bo miałam już IV stopień zaawansowania hemoroidów. Przy okazji dostałam nauczkę,ze z takimi sprawami nie należy zwlekać bo można sobie samemu tylko bardziej zaszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Irka Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Miałam laser 2 dni temu. Jak dla mnie- rewelacja. Czuje się minimalne "ciagniecie" w kroczu, ale w porównaniu z gumkowaniem, ktore mialam wielokrotnie- to pryszcz na du..pie 🙂 Polecam Wszystkim. Nie bawcie sie w gumki. Wydalam na to ok 1000 zl, do tego kilka lat czopki, maści... Laser kosztowal mnie 3000 z narkozą. Efekty widze juz po drugim dniu. Poza tym nie ma problemu z wypróżnianiem jak bylo to przy gumkach. Tam wyłam z bólu, tu normalnie. Trzeba tylko pamiętać o plynnej diecie. Jedno jest pewne: Szkoda kasy i bólu na inne metody. Z biegiem lat i tak wszystko wraca i prędzej czy później wraca sie na stół operacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi