Gość JA Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 WITAM :) Mam 16 lat. Gdy byłem dzieckiem przeszedlem świnkę ale rodzice mówili mi, że byli ze mna u urologa i wszystko było OK. Moje lewe jądro jest znacznie mniejsze od prawego oraz leży niżej. Lewe jądro jest otoczone jakimś wodniakiem.Takie objawy mam już chyba parę lat ale nie pamiętam dokładnie ile.Nie zacząłem jeszcze inicjacji sexualnej, tylko się masturbuję.Czy jest to coś poważnego? Czy może to prowadzić do bezpłodności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Trudno cokolwiek napisać bez badania. Bardzo często występuje asymetria jąder (zazwyczaj jedno jądro i to lewe jest mniejsze i niżej położone). To taki typ anatomii. Jednak radzę w tej sprawie udać się do urologa. Jeśli będzie miał jakiekolwiek wątpliwości czy wszystko jest w porządku skieruje na odpowiednie badania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Kolego, ja mam tak samo. Czytałem na innych stronach, gdy także się tego obawiałem, że jest to normalne. Po prostu *anatomia* i tyle. Nie masz się czym przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam mam18lat lewe jądro jest mniejsze ot prawego od15lat się mastr i do dziś to zakoniczyłem mniałem krosty na peni... Bolą mnie jądra żyły z2 grupsze jakieś na lewym jądrze a jak sikałem to mnie bolało ale nie asz tak mocno prosze za pomoc się boje mam 8cmjak spoczy pszy erekcji 14 boje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Prosze o pomoc otp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi