Gość Mikros Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam, jestem pol roku po operacji metoda laparoskopowa. Od czasu zabiegu jądro nie przestało mnie bolec.Chodz chodzenie lub inne czynnosci nie sprawiaja problemu to juz bezposredni dotyk sprawia bół- lekki, od czasu do czasu- czesto po okresie kilku dni braku aktywnosci seksualnej lub tak jak ostatnio gdy lekarz mnie badał tam miałem ból ktore sprawialy trudnosc w chodzeniu i byly bardzo niekofortowe- dosc ostry bół, lekarz skierowal na usg. ale mnie nadal boli a do usa jeszcze 1,5msc. Jakies rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Trudno mi określić co się dzieje bez bezpośredniego badania. Może w chwili obecnej wystąpił i utrzymuje się jakiś stan zapalny w zakresie tego powrózka nasiennego, może trzeba włączyć jakieś leczenie przeciwzapalne. O wszystkim powinien zadecydować urolog prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi