Gość zevit Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Na przełomie października i listopada 2008 miałem ginekomastie, małe cięcia okołobrodawkowe. Blizn zewnetrznych nie ma wcale. Po jednej stronie klatki wszystko wygląda super płasko i czucie jest zachowane. Natomiast po drugiej stronie ciagle mam niewielkie zgrubienie (wprawdzie troche sie zminiejszyło od czasu zabiegu, ale ciągle jest widoczne i wyczuwalne). Bylem na konsultacji u chirurga plastycznego, który ten zabieg wykonywał i powiedział mi, że są to blizny wewnętrzne i że wchłoną się po jakimś czasie. Zalecił mi stosowanie maści no-scar. W związku z tym mam pytania - jak długo mogą sie wchłaniać te blizny wewnętrzne, co poza maścią no-scar można stosować aby przyśpieszyć proces zanikania tych blizn i jak długo będę odzyskiwał czucie w miejscu tych blizn wewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Trudno powiedzieć jak długo zgrubienie może sie jeszcze utrzymywać. Być może jeszcze 3-4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi