Gość adas110 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam. Mój problem zaczął się w październiku 2013r. Czułem ból lewego jądra, dyskomfort, uczucie ciężkości. Podczas kąpieli wyczułem guza/kulke/zgrubienie pod lewym jądrem. Niezwłocznie udałem się do urologa, który stwierdził stan zapalny oraz * powiększoną głowę najądrza *. Przez ten czas zjadłem mnóstwo diclacu, nimesil, antybiotyki takie jak Biseptol, Ciphin, Doxycliclinum. Ból minął jednak Guzek pozostał. Co ciekawe nie zawsze jest on wyczuwalny, są momenty, że nie czuć go wcale, by za 5min wyczuć go bardzo dobrze. 4 razy byłem badany USG, robiłem markery LDH, CEA, AFP, które wyszły dobrze. Lekarz tłumaczy mi, że jest to stan przewlekły i trudno to wyleczyć. Zalecił dużą aktywność seksualną (u mnie zawsze jest bardzo duża) bo być może sperma zbiera się tam, uciska i dlatego boli. Nigdzie jednak nie znalazlem żadnych informacji na ten temat, chciałbym pozbyć się już tego pojawiającego sie guza, czy zostałem dobrze zdiagnozowany? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi