Gość Kamil Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Pisałem już na tym forum o moim problemie ale chce jeszcze raz bo chyba zauważyłem objawy z sobą powiązane otóż mam podłórzne zgrubienie na jądrze i one się ciągnie strasznie długo jakby poza jądro *jest odłączone w połowie tak jakby od jądra jest to prawe jądro i jest o wiele niżej od lewego sadzę że przez to zgrubienie mam jeszcze coś ale nie wiem czy to jest z tym powiązane.Co jakiś czas tak raz w miesiącu strasznie boli mnie brzuch aż muszę iść do toalety ale ja już się wypróżnię to jest lepiej ten bój jest taki że łapie tak na 20 sekund i ustaje na 30 sekunda a później znów łapie i tak samo aż ustaje po pewnym czasie.Możliwe że to ma coś z tym wspólnego?Czy to może być rak jądra?Jeśli tak to jakie są konsekwencje tego raka?Po jakim czasie się umiera?Strasznie się wstydzę powiedzieć o tym rodzicom.Czy jest jakiś sposób na pójście do lekarza bez rodziców? Czy jest naprawde konieczna wizyta u lekarza.Mam nadzieje że pan/pani mi mniej więcej powie co to może być.Dodam że mam 15lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi