Gość Robertus 32 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Witam od paru dni mam na jezyku jak by duzo wrzodow na koncu jezyka i jak wlorze palec w gardlo to tez czuje jak moj jezyk jest caly chropowaty. Oprocz tego kluje mnie krtan i mam cos tak jak by mnie swedzialo gardlo i uszy , dodam ze zawsze mialem problemy z gardlem i 3 miesiace temu mialem usuwane migdaly ,prosze o pomoc poniewasz lekarze w UK mowia mi ze jest ok i to normalne sa te wrzody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robertus32 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Chcialem jeszcze dodac ze czuje swedzenie w gardle i w uszach szczegolnie w lewym :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Najlepiej skontaktować sie z lekarzem. Najprawdopodobniej są to objawy nowotworu języka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi