Gość nicker555 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam. Mam 14 lat, i nie wiem czy to normalme ale czasami ( raz/dwa razy w miesiacu ) wyskakuje mi maly guzek, z taka gruba jakby nitka, ten guzek boli jak go dotykam . Bede musial isc do urologa? :( dodam tez ze uprawialem juz sex(4-5 razy), czasem sie masturbuje jak kazdy chlopak. Kiedys kolezanka mnie mocno kopnela w jadra i moze dlatego tak boli? Nie wiem . Prosze o pomoc *( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jeśli ta zmiana pojawia się na jądrze warto wykonać USG, jeśli jednak dotyczy to najądrza wystarczy pozbyć się nadmiaru treści np. poprzez masturbację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi