Gość M Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Witam Od jakiegoś czasu odczuwałem ból w okolicy jąder. Nie miałem żadnych obrzęków ani śladów. Kilka razy próbowałem wyczuć gdzie dokładnie czuję ból. Stwierdziłem, że to nasieniowód albo powrózek nasienny, w każdym razie coś w tych rejonach nad jądrami. Na początku bolało mnie po stronie prawego jądra a dzisiaj przeszło na lewą stronę(prawa strona na razie nie boli). Czuję dyskomfort, rzadziej ból. Na lewym jądrze po lewej stronie czuje zgrubienie, jednak nie boli przy dotyku. Nad lewym jądrze nasieniowody(?) są jakby grubsze niż te ktróre bolały mnie z prawej strony. Czy może to być spowodowane intensywnymi ćwiczeniami lub częstym seksem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 na prawym jądrze pojawil sie guz wielkosci tik taka.było tomiesiac temu.dwa dni temu guz troche sie powiekszyl i pobolewał.po dwoch dniach przestało bolec lecz guzek jest i calyczas go czyje i mysle o tym.do lekarza bede mogl isc dopiero na swietaa bozego narodzenia poniewaz jestem zagranica.prosze o pomoc.co robic.moge z tym jeszcze poczekac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 12 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 to moze byc nowotwor czlowieku do lekarza idz, tutaj liczy sie kazdy dzien! wszystkie guzki zgrubienia na jadrze musi zobaczyc lekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 To znowu ja. Ból minął, dyskomfort też. Wszystko wydaję się w porządku oprócz lewego jądra które jest jakby nabrzmiałe i powiększone. Poszedłbym już dawno do lekarza jednak tak jak Marcin (wyżej) jestem zagranicą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi