Gość damian Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam, od pewnego czasu jestem strasznie zaniepokojony,Bedac u lekarza Pani dokotor powiedziala ze wyniki watorby sa zle i ze albo pije alkohol albo zla dieta(nie pow co jest zle) Wtamtym momencie moj kal byl jasny zolty lub dwukolorowy zolto brazowy, biore leki i kal wyglada tak: jest ciemniejszy ale taki jakby tlusty i popekany .Czy to normalne?Dodatkowo pobolewa mnie raz w lewym boku brzucha raz w prawym razw lewym (lekkie klucie),moj brzuch jest wydety czesto po jedzeiniu, czASAMI na papierze toaletowym widuje odrobine krwi.Czesto boli mnie kark i okolice nad lopatkami i mam ciagly kaszel,czesto czuje jak pulsuje mi brzuch Czy to nowotwo watroby lub trzustki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 aha kal jest przewaznie cienki i podluzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Argus Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Ile ma Pan lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witaj! Na podstawie opisu dolegliwości oraz złych wyników parametrów wątrobowych nie można postawić diagnozy nowotworu wątroby bądź trzustki. Lekarz rodzinny powinien skierować Cię do gastrologa, który rozszerzy diagnostykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A jak usg i wyniki wątrobowych wskaźników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 koniecznie idz zbadac jelito grube - gastrolog i to ekspresowo !!! wszystko co piszesz wskazuje na guza jelita !!! a jesli krwawi to juz super zły objaw !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi