Gość Marcin Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam. Mam wyznaczony termin na laparoskopową operację usunięcia żylaków powrózka i mam kilka pytań właściwie stanu po takiej operacji. A dokładnie chodzi mi oto czy byłbym w stanie sam wrócić samochodem po takiej operacji? I czy po takiej operacji/zabiegu musiałbym jakoś specjalnie *wypoczywać* na chorobowym zwolnieniu? Jak długo powinno się wstrzymać od seksu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 ja wracalem sam samochodem, ale to dosyc niekomfortowe jesli jedziesz w jeansach i w pasach.. jednak napiera to wsyzstko na szwy.. wypoczynek 10 dni jesli nie ma powikłań.. ze wstrzymaniem sie od seksu zapytalem sie dr co mnie kroiła.. *-) .. i stwierdzila ze jesli mnie nie boli to nie ma przeciwskazan.. no i po 3 dniach sprobowalismy.. milo bylo :D ..ale chyba jednak lepiej poczekać troche dluzej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Aha, dobrze wiedzieć *] A długo byłeś w szpitalu po samej operacji/zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi