Gość Łukasz Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Mam 27 lat miałem operacje na wędrujące jądro w wieku 10 lat i do tej pory operowane prawe jadro jest cały czas w górnej części moszny, a lewe na dole w mosznie. Proszę o odpowiedź czy to normalne czy też nie? Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 To normalne. Proszę się nie martwić. Nie ma powodu do niepokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam Podczas luźnej moszny różnica między lewym jądrem a prawym to prawie 6cm czy to normalne po operacji na wędrujące jądro? trochę to krępujące szczególnie podczas stosunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Cz Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 witam ja mniałem operacje podobna tylko na dwa jądra wogule nie mniałem ich w mosznie też tak mam ze prawe jest wysoko a lewe bardzo nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi