Gość Leszek Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Czy przy powiększonej wątrobie można pic alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Absolutnie odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teresa Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 mam raka wątroby pszezut z jelita grubego oczywiscie usunięte teraz pszezuty czy alkochol mnie zabije szybciej jak rak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ipuszysta Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 witam usunięto mi jelito grube z powodu rak złosliwy 3 lata temu teraz są pszerzuty na wątrobe na płuco w jelicie ciękim ciągle narastają polipy usuwają kolonoskopijnie 2 guzy złosliwe na wątrobie 25 mm i 26 mm na płucu18 mm i cos się dzieje z nerką po operacj jelita miałam sepse pszezyłam ale cały czas bola mnie kosci i to coraz mocniej syntografia wykazała rzuty w stopy w biodra i pokrywe czaszki czy poddac się operscj watroby wolała bym nie i tak długo nie pozyje jestem swiadoma i pszygotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi