Gość Mateusz Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam, mam 14lat i wyczułem 3dni temu mały guzek pod lewym sutkiem i lekko boli jak nacisnę. Jest to coś złego, czy mogę spać spokojnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 To być może guzek powstały na skutek powiększenia się gruczołu sutkowego spowodowanego dojrzewaniem organizmu (zwiększenie ilości hormonów płciowych we krwi, większa wrażliwość receptorowa gruczołu sutkowego). Aby dokładnie to jednak zdiagnozować trzeba o tym fakcie poinformować rodziców i ewentualnie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 idz do lekarza ja przedchwilą byłem i powiedział mi że to od dojrzewania więc niema się czego bać ale jak się powiększy gwałtownie to może lepiej idz to zbadac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi