Gość piwosz Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Jacek38=A dużo udało ci się schudnąc z tych 90 kg? i ile masz wzrostu ,jak pisałem wyzej zawsze jakas alternatywa jest piwo bezalkoholowe, przynajmniej na poczatku :) ,rower tez jest dobry na schudniecie, bo jest mniej meczacy plus silownia chociaz 2-3 razy w tyg. po 1,5 godz.no i dieta wiadomo,chleb razowy,maslo jak juz to te 60%-jest m.in w biedronce,warzywa ,owoce-,szczegolnie buraki ,herbata zielona,chude miesa,ryby,i suplementacja jak pisalem wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JACEK38 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Z 90 kg zjechałem ma 79. Wzrost 171. Polecam jeszcze proszek zasadowy. Też przyczynia się w obniżeniu alatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Witam otrzymałem badania GGT 9 moje pytanie czy GGT I GGTP to ten sam enzym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Witam 29 lat. Pije mniej wiecej od 17 roku zycia. Wiadomo na poczatku nie byly to duze ilosci. Niestety ostatnie 2 lata dosc intensywne ze wzgledu na zawod milosny i depresje. Wstydzilem sie isc do psychologa wiec na stole ladowal alkohol. Litr wina albo cwiartka wodki codziennie plus weekendy zapijanie do odciecia. Ostatnio pojawilo sie klucie w boku. Poszedlem na podstawowe badania watroby, normy podniesione o 5 razy. Zrobilem tydzien pauzy (bez alkoholu) i powtorzylem, troszke spadlo ale dalej wysoko. Znowu pije. Co dalej? Nie wiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Witam otrzymałem ostatnio od rwkl negatywne orzeczenie miałem podwyższone alt ggtp ast ma ktoś może wzór odwołania i jak to uzasadnić proszę o pomoc: rosomak85@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi