Gość Marcin Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam Jakiś czas temu miałem zabieg usunięcia wodniaka. Jak zapewniał lekarz wszystko poszło ok, jednak zauważyłem że jądro nie wróciło do swojej wielkości. Jest około 2 razy większe, czy to normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JH Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Zależy co rozumiemy przez *jakiś czas temu* jądro czasami dochodzi do siebie miesiącami, a czasem zostaje też trochę większe niż powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość md Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam, rok temu miałem zabieg usunięcia wodniaka jądra. Od tego czasu jądro nie zmniejszyło się wcale... Na kontroli (po pół roku od zabiegu) lekarz stwierdził, że wszystko jest w porządku i do roku jądro będzie się zmniejszać. Niestety jądro nadal jest dwa razy większe od drugiego jądra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość md Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 czy istnieje możliwość, że zabieg został źle wykonany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi