Gość Piotr Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam.Mam 14 lat.Odczuwam dziwne uczucie prawego jądra tak jakby było przekręcone do góry nogami i jak siadam chciało by się znowu obrócić.Może nie jest to wielki ból ale czuje dyskomfort.Miałem wcześniej skręt jądra lewego i niedawno wykryto u mnie torbiel.Byłem u chirurga ale on powiedział że to zwykłe zapalenie kanalików.z tyłu p jądra czuje jakieś grube żyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Te grube żyły to zapewne elementy powrózka nasienne, może powrózek też zawierać żylaki co już jest patologią. Trudno mi określić co się dzieje z jądrem bez bezpośredniego badania. Skoro jednak chirurg po bezpośrednim badaniu stwierdził zapalenie to tak zapewne jest. W razie wątpliwości trzeba porozmawiać o tym problemie z rodzicami i udać się jeszcze na konsultację do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi