Skocz do zawartości
eChirurgia
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość Margerita

Skóra pokrywa całego penisa, jest tylko mała dziurka z boku

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kamil
Już przez 2 lata nie moge ściągnąć napletka.Pierdole to jutro mamie to muwie i zarejsruje mnie to urologa.Nie ma się czego bać .Odwarze się i będe niał to z głowy będziecie zadooleni wszystko opisze co będzie po operacji.Przez stulejke nie mam maxymalnych zwodów .Zoładź cały boli szczególnie pobokach .Jestem dobrej myśli! :) Pozdrawiam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wiktor
Dziekuje ze nareszcie dowiedzialem sie o tym *) Ide do taty bo wole meskie sprawy tacie mowic mam 14 lat ale widze, ze 30latki maja ten sam sposob a w przyszlosci nie chce sobie wstydu narobic XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Maciej
Witam. Ja mam 34 lata i dopiero teraz odważyłem się na ten krok, tzn.obrzezanie. Będąc nastolatkiem też sie wstydziłem e powiem Wam młodsi koledzy - nie zwlekajcie! Straciłem kilkanaście lat, ciągle stres i blokada przed kobietami. Powiedziałem dosyć! Takie życie to nie życie. Ibecnie jestem 6 dni po zabiegu i czuję, że najgorsze za mną (decyzja, strach przed zabiegiem). Pen napuchnięty, szwy podrażniają żołądź, wogóle jest nadwrażliwy na dotyk. Coś za coś Panowie a więc głęboki oddech i do urologa biegiem ! Powodzenia i dużo zdrowia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość NataLee
Hej, jestem mamą 5 letniego łobuziaka z takim samym problemem. Zanim syn skończył 5 lat stulejka traktowana była jako fizjologiczna i leczona maścią z neomycyną i hydrokortizonem (Cutivate). Po kilku dniach smarowania maścią napletek faktycznie się zsuwał odsłaniając całą żołądź, ale z każdym tygodniem bez maści dziurka zmniejszała się i można było zapomnieć o jakimś jego ruchu. Trwało to ponad rok. Dziecko poprzez niewłaściwą higienę nabawiło się się kilku solidnych infekcji dróg moczowych (temp. 41 stopni nawet) i generalnie bardzo cierpiało. Zabieg przywrócił nam spokój, a syncio nie jest obrzezany, tylko przeszedł plastykę napletka :) Teraz wszystko tam działa jak należy! Kochane mamy i mili panowie, stulejkę można z powodzeniem leczyć, a im wcześniej tym lepiej, gdyż powstają zrosty pod napletkiem i zabieg trwa wówczas dłużej, goi się dłużej, a Wy dłużej cierpicie. Tyle ptaków co urolog, to widział chyba tylko ornitolog, więc połykamy dumę, wstyd do kieszeni i do lekarza marsz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dr Adam

Witam.

Zobacz zdjęcia chorób męskich -->  bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Eugeniusz

Prącie choroby skórne zdjęcia =>>   mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi