Gość Kami10 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Cześć. Nowo Narodzony opisz coś więcej odnośnie tej operacji,jak się czujesz po i czy objawy ustąpiły? Czy towarzyszą Wam takie objawy jak wzdęty brzuch i kołatania ,nieregularna praca serca? To mnie najbardziej męczy. Sam rozważam operacje przepukliny. Trzymajcie się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 U mnie od 10 lat to samo, kołatania problemy z oddychaniem, przepuklina wyszła w gastroskopii i mam skierownie do chirurga ale przez 10 lat szpikowali mnie psychotropamii i wmawiali tło psychiczne któremu dopiero ostatnio zaprzeczył gastrolog na szpitalu po wykonaniu manometrii, chyba bez zabiegu nie będzie poprawy bo ipp są na kwaśność a u nas przepuklina uciska nerw błędny ibwszystko wariuje, psychotropy tego nie leczą. A gdybym nie czytał w internecie i nie naciskał rodzinnego na manometrie to dalej by mi nerwicę wciskali. Nerwica pewnie tez jest ale kołatania serca i duszności po podnoszeniu ciężkich rzeczy lub po posiłku to przepuklina a nie nerwica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 nowo narodzony jeśli tutaj jeszcze zaglądasz proszę odezwij się, mój mail to barteseen@poczta.onet.pl mam podobno dużą przepuklinę, zastanawiam się nad prof Dzielickim, moje problemy to ogromne problemy laryngologiczne .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewazyg Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 W dniu 4.01.2014 o 20:39, Gość Stanisław napisał: STANISŁAW Witam:) u mnie stwierdzono endoskopowe cechy przepukliny rozworu przełykowego przepony, ale mam tylko puste odbijania bez żadnych buli. Objawy mam odwrotne niż powinny występować w pozycji leżącej wszystko ustaje gdy tylko wstanę mam puste odbijania nawet rano gdy jestem nadczo może ktoś z was ma to samo proszę o podpowiedz. Witam mam to samo proszę o kontakt na maila ewazyg@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewazyg Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 W dniu 16.06.2017 o 23:47, Gość Kamil napisał: U mnie od 10 lat to samo, kołatania problemy z oddychaniem, przepuklina wyszła w gastroskopii i mam skierownie do chirurga ale przez 10 lat szpikowali mnie psychotropamii i wmawiali tło psychiczne któremu dopiero ostatnio zaprzeczył gastrolog na szpitalu po wykonaniu manometrii, chyba bez zabiegu nie będzie poprawy bo ipp są na kwaśność a u nas przepuklina uciska nerw błędny ibwszystko wariuje, psychotropy tego nie leczą. A gdybym nie czytał w internecie i nie naciskał rodzinnego na manometrie to dalej by mi nerwicę wciskali. Nerwica pewnie tez jest ale kołatania serca i duszności po podnoszeniu ciężkich rzeczy lub po posiłku to przepuklina a nie nerwica. Cześć, mam to samo, odbijania non stop i podejrzenie że to przez stres, biorę od tygodnia anydepresanty i nic jak można to proszę o kontakt na maila ewazyg@inetria.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 1990 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Ewazyg mam to samo.. Też myślę o operacji non stop odbijanie i takie dziwne dźwięki w przełyku nieraz odbije a nieraz nie.. Bardzo uciążliwe.. Może ktoś coś powie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi