Gość Paulina Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Mam 17 lat i od dwóch tygodni zawsze kiedy coś zjem pojawia się u mnie ból żołądka i mdłości. Nie mam apetytu, w dodatku często źle się czuje , na przemian uderza mnie fala gorąca , a potem zimna. Rok temu chorowałam na neuralgię i wciąż często się stresuje. Czy to może mieć coś wspólnego, ponieważ boli mnie również wtedy , gdy czymś się denerwuję. Nie stosuję żadnej diety , ani nie odchudzam. Co to może być ? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Być może właśnie te dolegliwości żołądkowo-jelitowe, wegetatywne są na tle nerwowym. Aby jednak wykluczyć patologię morfologiczną w zakresie żołądka i dwunastnicy trzeba by zastanowić się nad wykonaniem gastroskopii oraz USG jamy brzusznej. Trzeba z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza, który po zbadaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi