Gość Marcin Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam! Jakiś czas temu wytworzyły się u mnie sińce w okolicach jąder, zbagatelizowałem ten problem i po około 2,5 tygodnia poczułem kłujący ból lewego jądra podczas stosunku. Sińce nadal są, a sina skóra się pomarszczyła. Od tego momentu moje libido się zmniejszyło, oraz często nie miewam wzwodu. Jakieś porady oprócz odwiedzin u urologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Jeśli to rzeczywiście sińce czyli wybroczyny krwotoczne pod skórą to można zastosować żele z heparyną. Po takim żelu siniec powinien się wchłonąć w przeciągu kilku dni. Jeśli nie będzie efektu na pewno w tej sprawie należy skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi