Gość Marcin Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Witam serdecznie.Mam 30 lat.W wieku 21 lat przeszedłem zabieg polegajacy na sciagnieęciu prawego jądra do moszny.Niestety nigdy nie byłem na konsultacji,ale jadro w tym momencie znajduje sie tam gdzie było przed zabiegiem.Po zabiegu wszystkie parametry miałem w normie,ale od paru dni odczówam bóle w podbrzuszu w okolicach niezstapionego jadra,do tego pieczenie.Przy porannym wstawaniu bola mnie plecy i posladek po prawej stronie.czy ma to bezposredni wpływ z Jadrem?Czy są juz to objawy jakies powaznej choroby?Proszę o komentarz.dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Trudno określić bez bezpośredniego badania co może się dziać. Takie objawy mogą sugerować zakażenie układu moczowego lub kamicę moczową, ale raczej nie mają nic wspólnego z przebytym zabiegiem sprowadzenia niezstąpionego jądra. Radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza rodzinnego. Być może okaże się koniczne wykonanie USG jamy brzusznej oraz badania ogólnego moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi