Gość kate Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 witam otrzymalam wynik badania histopatologicznego i nie wiem co to oznacza bardzo prosze o pomoc.opis jest nastepujacy: gastritis chronica praeatrophicans mediocris gradus cum intestinisatione necrosis et granulatio.nie wiem co dalej bo wizyte mam za 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 GASTRITIS CHRONICA PRAEATROPHICANS MEDIOCRIS GRADUS CUM INTESTINISATIONE NECROSIS ET GRANULATIO - przewlekłe zapalenie przedzanikowe błony śluzowej żołądka średniego stopnia z przemianą jelitową martwiczą i ziarninowaniem - najlepiej, aby leczeniem zajął się gastroenterolog - można spokojnie poczekać na wizytę za 2 tygodnie - to tylko stan zapalny żołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi