Gość Damian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam, Mam 20 lat i jestem chory na przewlekle zapalenie wątroby typu B. Zostalem zarazony w szpitalu w wieku 3 lat. Aspaty i Alaty oraz bilirybine mam w normie przez caly czas. chciałbym się dowiedziec jak sie leczyc? oraz jakie badania powinna zrobic moja partnerka aby zaszczepic sie przeciw tego typu żółtaczce, i gdzie? dziekuję bardzo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Najlepiej w tej sprawie udać się do poradni chorób zakaźnych. Tam zostaną przeprowadzone odpowiednie badania. Partnerka powinna zaszczepić się przeciw WZW typ B u lekarza rodzinnego po zakwalifikowaniu jej przez właśnie tego lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi