Gość Zmęczony Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 6 lat temu zacząłem odczuwać niewygodne uczucia w okolicach odbytu, które przerodziły się w dokuczliwy ból okolic jądra, powrózka nasiennego, odbytu, oraz zgrubienie powrózka. Po 2 latach przeszedłem operację żylaków powrózka nasiennego, uznanych za przyczynę dolegliwości. Po operacji ból nie ustąpił, po wizycie u wielu lekarzy jeden z nich zaczął leczyć mnie na zapalenie antybiotykami m.in. biseptol, po ponad 2 miesiącach terapii, ból znacząco osłabł (2 lata po operacji). Aktualnie po 4 lata po operacji ból powrócił, odczuwam lekką wrażliwość lewego jądra, dziwny, dokuczliwy, nieprzyjemny ból, czy też nieprzyjemne odczucie w okolicach powrózka nasiennego, odbytu, oraz lekkie ukłucia w tych miejscach. Ból narasta po ok. 12 godz. po masturbacji (czasami zaraz po, a czasami dobę po). Aktualnie mam 24 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Trzeba w tej sprawie najlepiej skonsultować się ponownie z urologiem. Takie objawy mogą wskazywać na nawrót stanu zapalnego. Być może konieczne okaże się ponowne leczenia antybiotykami. Takie stany zapalne lubią nawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi