Gość Marta Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Czy badanie USG jamy brzusznej na pewno wykazałoby zmiany w wątrobie? Mam bóle w prawym podżebrzu robiłam badanie krwi, USG i nic. Boli mnie od ponad roku, znowu wybieram się do lekarza, ale zanim tam dotrę chciałabym się uspokoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Badanie USG oraz odpowiednie badania laboratoryjne (m.in. ASPAT, ALAT, GGTP, fosfataza alkaliczna, bilirubina, układ krzepnięcia, albuminy) z dużym prawdopodbieństwem mogą wykluczyć choroby wątroby. Bóle mogą być związane z nerwobólami samoistnymi lub związane z patologią w zakresie kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi