Gość Roman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Czy nowotwór niezłosliwy na wątrobie leczy się też chemią ? Powiedziano mi że wystepuje u mojego kolegi nowotwór niezłosliwy i że bedzie leczony chemią, ale poczytałem sobie i okazuje sie ze niezłosliwe wycina sie i po sprawie a złosliwe tylko leczy się chemią ? Czy to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Może to jakaś niepełna informacja na temat tego nowotworu. W nowotworach łagodnych nie stosuje się chemioterapii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jadzia Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Czy nowotwór na wątrobie 20mil na 26 czeba operowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Zależy jaki to typ nowotworu. Zmiana złośliwa musi być konieczne operowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jadzia Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Tu hepatis ad expl Kod d13.4 musi byc operowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi