Gość ala Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Witam Półtora roku temu miałam zabieg usunięcia gruczolakowłókniaka piersi.Od tego czasu czuję w tym miejscu ostre kłucie - badania kontrolne nic nie wykazują. Z czym to może bć związane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Jak duży był gruczolakowłókniak? Czy po zabiegu występują jakieś zaburzenia czucia na skórze w obrębie piersi? Nie wiem jak to wszystko wyglądało, wiec narazie podejrzewam, że przyczyną może być uszkodzony nerw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ja miałam usuniętego włókniaka 8 miesięcy temu z lewej piersi i również odczuwam kłucie w tej piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AS Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Również mialam wyciętego włókniaka 2 cm /3 miesiące temu/ z lewej piersi podobnie jak Wy odczuwam kłucie w tej piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 jest już półtora roku od zabiegu a w operowanej piersi nadal czuc kłucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asiap Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 U mnie to samo! włókniak...operacja...chwila oddechu potem kolejny włóniak i znowu bóle i kłucie w piersi ...z miesiąca na miesiąc co raz silniejsze...Co z tym robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hanka Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Lekarz kiedyś na wizycie powiedział mi,że takie kłucie może pozostać przez kilka lat,w zależności w jakim stopniu były uszkodzone nerwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karolina Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 a mi powiedziano, że mogły się utworzyć zrosty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość l Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zrosty nie dają takiego odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 w grudniu minęły dwa lata od operacji i nadal czuje kłucie grożą mi również kolejne operacje ponieważ mój typ włókniaka lubi się odradzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi