Gość Jacek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Minęło sześć miesięcy od operacji powrózka nasiennego, a ja wciąż odczuwam ból przy dotyku jądra. Mam wrażenie że nic się nie zmieniło, objawy są identyczne, jak przed operacją.Czytałem, że ból może być odczuwany nawet do ośmiu miesięcy po operacji. czy pan dr może to potwierdzić. Jeżeli nie, to jak powinienem postępować. Dodam , że operację wykonano z lewej strony poprzez podwiązanie żyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ból nawet może utrzymywać się i do 9 miesięcy. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Jeśli ból nie ustąpi radzę ponownie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi