Gość Paulina Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 4 i pół miesiąca temu miałam operacje na wyrostek. Czy moge odawac krew? nie było zadnych powikłań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Można, bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja mialem ponad 2 miesiaceoczywiscie tez bez powiklan po 2 tyg wrocilem do pracy po miesiacu zaczolem chodzic na silownie. czy tez juz mogew oddac krew?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Tak, nie powinno być przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aleksandra Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Witam. 18 kwietnia miałam operację wyrostka a w mojej miejscowości oddawanie krwi jest 9 maja. Czy mogę oddawać wtedy krew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Po wszelkich zabiegach chirurgicznych, po kolczykowabiu lub robieniu tatuazu, przerwa od oddawania krwi wynosi 6 miesiecy. Wypelnia sie w ankiecie takie dane i ich prawdziwosc potwierdzac podpisem, wiec nie ma co krecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi