Gość szelmo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam Mam 23 lata stulejkę chyba zaawansowana bo *światło* napletka przez które widać żołądź ma ok 8mm i nie mogę go zciągnąć nawet gdy nie mam wzwodu. Tylko że to mi w niczym nie przeszkadza nie czuję dyskomfortu podczas stosunku, mojej dziewczynie to nie przeszkadza, wszystko jest z małym ok. I tu nasuwa mi sie pytanie czy muszę ją leczyć? Czy w przyszłości moge mieć jakieś powikłania? Dbam o higienę i nie mialem jeczcze żadnych problemów zdrowotnych związanych penisem. I czy przy takim dalszym zachowaniu jest konieczna operacja? dzikuję i pozdrawam szelmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Tak, najlepiej wykonac zabieg usunięcia stulejki. Niestety mimo utrzymywania higieny moze dochodzić do przewlekłego stanu zapalnego i skutkować procesem nowotworowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szelmo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jeśli chodzi o zabieg to odrazu obrzezanie czy może tez plastyka? Czy maści powększające napletek w tym wieku wchodzą jeszczę w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Żadne maści tu nie pomogą. O zabiegu zadecysuje urolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szelmo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 o nie o zabiegu to zadecyduję ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pati Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Szelmo!!! to po co zawracasz głowę Panu Doktorowi, jak wiesz lepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lolek Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Czy może ktoś szerzej opisać sposoby leczenia? Tylko obrzezanie wchodzi w grę? Chciałem jeszcze zapytać, bo słyszałem, że są różne rodzaje stulejki? Mógłby ktoś rozszerzyć temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopers Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 co do obrzezania, to nie boli.Podają narkoze i po 10 minutach masz wyleczoną rakiete :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi