Gość Kinga Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 6 tygodni temu urodziłam dziecko przez cesarskie cięcie, przy znieczuleniu w kręgosłup. Wizytę kontrolną u ginekologa mam niestety dopiero za miesiąc, a chciałabym się dowiedzieć czy mogę powrócić już do dawnej aktywności fizycznej. Mam tu na myśli szczególnie jazdę konną. Czuję się już całkowicie sprawna, jednak obawiam się, że przy ewentualnym upadku z konia mogłoby coś w środku pęknąć. Czy jest to możliwe? Jak długo zrasta się brzuch po takiej operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Na pewno na jazdę konną jest jeszcze za wcześnie. Radzę poczekać jeszcze 3-4 miesiące. Chyba, że uprawia Pani jeździectwo zawodowo i konieczny jest powrót do treningów, wówczas najlepiej konsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi