1996 Opublikowano 50 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 50 minut temu Witam od 10lat co jakiś czas odczuwam ból chyba na zewnątrz odbytu mam uczucie jak by tam była wbijana szpilka byłem kilka lat temu u proktologa i powiedział żylaki odbytu i że mam brać parafine niestety cały czas jest problem a od roku pojawia się coraz częściej i dłużej w tym momencie boli mnie około 2tygodnie nie wiem ile zastosowałem różnych czopków maści i tabletek pomagają ale mało i nie chcą zlikwidować problemu w listopadzie byłem u kolejnego proktologa który podobno pracuję z światowej sławy profesorem dzikim powiedział że nic nie widzi i zalecił solievo i parafine na kolejnej wizycie w lutym powiedział że nic nie widzi a na zgłoszeniu mu że wypróżniam się z krwią powiedział że to normalne i dodatkowo dał maść prorectal niestety bez zmian już nie mogę wytrzymać dodam że od 20lat jestem osobą niepełnosprawną w stopniu znacznym mam zaburzenia schizotypowe i autyzm i odkąd pamiętam mam problemy z wypróżnianiem i często mam gazy nie mogę się lekko załatwić i muszę pomagać sobie palcem a od tych 10 lat jest ból i zdarza się że mam krew raz ilości łyżeczki cukru a raz łyżki do zupy a rzadko więcej, miałem robioną kolonoskopie i nic nie wyszło dodatkowo mam problemy z kręgosłupem wyczytałem że to też może powodować ból czasami też wyczuwam że mam zmiany wielkości kamyczka.Czy można jeszcze coś z tym zrobić czy jestem skazany na wieczne problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi