Gość Anna Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 W usg mam: wątroba nie powiększona, w miąższu widoczne trzy zmiay ogniskowe, dwie w płacie prawym o wt, 11 i 7 mm, jedna w lewym o śr. 9 mm, GGTP robiłem 2 x i jest podwyższone, fosfotaza alkaliczna 2 x także podwyższona. Reszta wyników w normie. Mam 45 lat, nie chorowałam, nie spożywam alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Trzeba oczywiście ten wynik skonsultować z lekarzem kierującym na badania. Prawdopodobnie będzie konieczne uściślenie rozpoznania (nie widaomo jakiego pochodzenia są tez zmiany w wątrobie) dodatkowo wykonując TK. O tym musi zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi