Gość Gosia Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Wczoraj rano kochałam się z narzeczonym. Po stosunku i w jego trakcie zaczęła pobolewać mnie lewa strona podbrzusza. Potem przez cały dzień odczuwałam dolegliwości jak rano z tym że ból rozszerzył się an całe podbrzusze. Wieczorem czułam się fatalnie. Wzięłam no-spe i esspumissan gdyż myślałam że jest to problem związany z wypróżnianiem, ale tabletki mi nie pomogły a wypróżniłam się normalnie bez żadnych problemów. Ból brzucha nie jest taki jak przy okresie. Jest taki napinający, boli mnie przy kaszleniu i śmiechu. W pozycji zgiętej nie odczuwam prawie nic, natomiast nie mogę się wyprostować gdyż mam wrażenie że brzuch mi się rozerwie. temp.mam w miarę normalną bo 37,6 (jestem w trakcie jajeczkowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 To zapewne podrażnienie przydatków spowodowane stosunkiem seksualnym. Powinno w przeciągu 1-2 dni ustąpić. Należy użyć środków rozkurczowych i przeciwbólowych. Jeśli ból nie ustąpi trzeba bezpośrednio skontaktować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sara Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ostatnio byłam na basenie ze swoim facetem i pod wodą mi włożył penisa ale nie skonczyl we mnie.Dodam ze czesto leci mu z penisa sluz jak sie podnieci.Teraz po tygodniu bola mnie strasznie piersi okropnie,mam bole w podbrzuszu tak jakbym miala dostac okres a mam go miec dopiero za dwa tygodnie, dziwnie sie czuje czasem tak slabo, sikam caly czas.Czy moglam zajsc w ciaze? dodam ze ostatnio leczylam sie na torbiela bo mi wykryto i bralam antybiotyki i globulki dopochwowe ale juz jest ok wyleczona jestem... W trakcie stosunku rowniez boli mnie podbrzusze chociaz jestem podniecona a facet nie ma niewiadomo jakiego duzego- no ma 18 cm.Czemu mnie tak to boli ?? prosze odpiszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Trzeba w tej sprawie ponownie udać się na kontrolę do ginekologa. Z uwagi na częstomocz wykonać badanie ogólne moczu, gdyż może to świadczyć o zapaleniu pęcherza moczowego. Aby wykluczyć ciążę wystarczy wykonać zwykły test ciążowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anita Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam, ja również mam problem z bólem brzucha. Podczas stosunku pobolewa mnie jak przy miesiączkowaniu i robi mi się słabo, natomiast *po* zaczyna się już ostrzejszy ból. Problem ten mam od paru lat, kiedy w ogóle zaczęłam współżycie. Nie przejmowałam się tym do momentu, w którym nie straciłam przytomności... Dodatkowo męczą mnie duże upławy o zmiennym kolorze. Czy jest potrzeba konsultacji z lekarzem, czy mogę się nie martwić tym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nieznajomaaa Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam ja rowniez mam problem z bolem podbrzusza. Jest juz 4 dni po stosunk a mnie nadal boli brzuch wlasnie podczas smiechu czy naglego wyprostowaia sie. O czym to moze swiadczyc moi drodzy? Dodam ze niedawno rozpoczelam wspolzycie i jestem w trakcie lczenia klykcin konczystyh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi