Gość ewelina Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Mam pytanie!! jezeli mam w tej chwili gips na prawej dloni!! bo moja reka zostala przytrzasnieta dzwiami przez kolege w szkole!! i chirurg zalozyl mi szyne i kazal mi ja nosic przez dwa tygodnie!! niestety poo nie calym tygodniu zaczol mnie bolec nargarstek!! nie moge go dotknac bo mnie starznie boli czuje w nim jakas pzrespasc!! czy jezeli mi zdejma gips i nadal bd mnie bolec to zaloza mi jeszcze raz szyne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Trzeba udać się na kontrolę do chirurga. Być może trzeba będzie zdjąć gips i dopiero w zależności od tego zdjęcia zadecydować o dalszym sposobie postępowania (np. założenie nowego gipsu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi