Gość MONIKA Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 4 i pól tygodnia temu uderzyłam sie w kośc piszczelowa ngi .Do dzis odczuwam ból i coś wrodzaju guzka czy powinnam zrobic prześwietlenie czy raczej poczekac az samo mi to zejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Radzę wybrać się z tym problemem bezpośrednio do lekarza. Być może to tylko niewchłonięty całkowicie zwłókniały krwiak pourazowy. Lekarz po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 ja po dwóch tygodniach od uderzenia mam krwiaka na piszczelu *wysokiego* na 1,5 o *podstawie* 3x3cm, czy jest szansa ze to sie wchlonie? czy udac sie do lekarza i ewentualnie usunac chirurgicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi