Gość Paulina Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam mam problem z interpretacja wyniku p-przeciwciała hbs 603,9 IU/I wynik ujemny * 10,0 pozadane miano p/c po szczepieniu * 100.Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Jeśli była Pani szczepiona na WZWB oznacza to, że ma Pani przeciwciała. W innym wypadku zakażenie wirusem WZWB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariola Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 pracuję w służbie zdrowia, byłam szczepiona 3 dawkami szczepionki na wzw ostatnią dawkę otrzymałam w 95 roku. Ok 1,5 roku temu wykonałam badanie krwi na miano p/ciał i wynosiło 98. Czy powinnam ponownie przyjąć wszystkie szczepionki czy też tylko się doszczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi