Gość Markus Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Dzien Dobry! Jestem po dwoch operacjach na przepukline, pierwsza okolo 12 lat a druga okolo czterech latach.Gdy zaczynam cwiczenia na miesnie brzucha zaczynam odczuwac pieczenie i ciagniecie.Chcialbym sie zapytac czy sa specialne cwiczena na miesnie brzucha,czy moge wykonywac reguralne cwiczenia. Dziekuje za wyjasnienia. Markus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Może Pan normalnie już ćwiczyć, wykonywać w zasadzie wszystkie ćwiczenia. Dolegliwości mogą wynikać z obecności siatki wstawionej podczas operacji przepukliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Jestem 6lat po operacji przepuchliny pepkowej i rozstep kresy białej.urodziłam w tym czasie 2-ke dzieci czy mogę wykonywać normalne ćwiczenia na mięśnie brzucha? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi