Gość Beata Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Witam, wczoraj dermatolog stwierdzil ze mam włókniaka skóry na głowie i go potraktował cieklym azotem do tej pory odczuwam uciskowy ból, i mam wrażenie że gorzej widzę,imam problemy z koncentracja czy mam powody do zmartwien, czy po tej krioterapii moga byc jakies nawroty lub powiklania, co mam dalej z tym robic?? i jak mam sie z nim obchodzic bo slyszalam ze nie mozna go moczyc, a jest on we wlosach i niewiem czy moge myc normalnie wlosy i czy moze on byc związany z ewentualnymi zmianami nowotworowymi mózgu?? bo rok temu mialam mocne uderzenie w głowe w tym miejscu co jest włókniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Włókniak powstał najpewniej w wyniku urazu. Nie wiem czy była akurat taka konieczność by go usuwać. Nie ma to związku ze zmianami nowotworowymi. Dolegliwości wynikają z zastowowanego zabiegu. Powinny ustąpić w ciągu 2-3 dni. W innym wypadku trzeba udać się ponownie do lekarza. Głowę można myć normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 mam włókniaka na głowie w sumie to 2 bo jednego ledwo widać ale dalej pomału rośnie:( boję sie strasznie tym bardziej ze czytałam ze to jest nowotwór:( ?????czy taki zabieg boli ??prosze o szczerą odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi